Post by vortalacopat on Mar 11, 2022 21:35:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ OPUS: Rocket of Whispers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ OPUS: Rocket of Whispers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko kristalov ▞▞▞
▞▞▞ OPUS: Rocket of Whispers 2022 version ▞▞▞
Zaenkrat mi je všeč igra, bi dal 5 zvezdic, vendar iz nekega razloga ne morem odkleniti celotne različice 😔
Zgodba je res dobra. Lepo je igrati to igro, če ste študent, ker ne izgublja časa, vendar vam še vedno ponuja zgodbo v čisti angleščini. Všeč mi je bilo 💜
Zelo kratka brezplačna igra, ne morem reči, ali je vredna plačati ali ne, poleg tega je predrag nakup igre,,, to je konec
Začetek igre Bhai hw nahi ho raha to khelenge kaise..
OPUS: Rocket of Whispers Adventure mpn
Čudovita zgodba igre! Vloge, ki sem jo igral, nisem prevzel, dokler ni bila tako dobra in zgodba je bila zelo privlačna. Premiki so malo občutljivi le, če nisem opazil, da bi jih nadzoroval... Drugače pa dobra igra.
malo frustrirajoče! napreduje počasi, ker se je treba vrniti domov, ko se stemni.....vsako minuto igre!
OPUS: Rocket of Whispers Adventure mpn
Zelo počasno napredovanje igre in NI NI POPOLNA RAZLIČICA IGRE. Če želite preseči 1. lansiranje, morate PLAČATI!
Najslabša igra vseh časov
O moj bog. Zanimivo sem igral.. in.... . . Nimam gotovine za nakup. . Prosim, naredite takšne stvari
Mislil sem, da dobim celotno igro, vendar je demo. Torej 2 zvezdici.
Dobra igra, vendar niso odkriti z dejstvom, da je to le preizkus in morate plačati, da odklenete celotno igro. Zdi se mi nepošteno.
umm, potem ko sem preživel 10 minut pri tej igri, sem se počutil kot Hanna Baker, dovolj se pritožujem zase, ni mi treba poslušati nenehnih pritožb druge osebe, odstranil sem.....žal
OPUS: Rocket of Whispers ایڈونچر cpz
Izjavljal sem, da bom užival, preden sem ugotovil, da sem igral samo predogled in ne glavne igre
Ni mi preveč všeč, ker je preveč zgovoren, ampak zgodba je patetična in glasba dobra
Samo demo, za nadaljevanje je treba plačati, na splošno je to odlična izkušnja
Brez plačila za igranje, ne namestite
** Rad bi vrnil svoj denar ali izdelek, ki sem ga kupil. Če ne, bom nadaljeval tožbo zoper razvijalca. Več ljudi se je pritožilo nad isto težavo. Težave niste odpravili ali pa ste se odločili prezreti povratne informacije in prošnje uporabnikov za pomoč.Kako mislite, da je tako videti vaša ekipa? PROSIMO, da odgovorite, da lahko popravite POMANJKLJIVO IZDELEK. ** Igro sem kupil ob koncu preizkusne različice, vendar mi ne dovoli dostopa do celotne igre, vedno znova pravi "Hvala, ker ste igrali, kupite celotno igro zdaj", mi lahko kdo pomaga ali razvijalec prosim odgovori!
Fantastična igra, zaenkrat res uživam, moja edina prava pritožba trenutno je, da je navigacija nekoliko nerodna. Tako daleč ste pomanjšani, da je težko slediti, kam greste, in navigacijska palica, ki ne ostane na enem mestu, je precej moteča. Drugače pa super igra!
Technopoly – Industrial Empire Strategie fthv
Počasna zgodba
Imam srečo, da sem našel igro, ki pripoveduje tako čustveno in prepričljivo zgodbo. Obstajajo ljudje, ki razmišljajo o igrah kot o neumnih igrah ali preprosto igrah vlog. To je samo zato, ker te igre niso našli. Ljudje morajo resnično vedeti, kaj resničnega potenciala lahko igre dejansko držijo! Igre, kot je ta in čez 7 let, bodo vedno imele posebno mesto v mojem srcu. Prosim, naredite več takega!
Na splošno je zgodba zaenkrat odlična. Toda na strani zmogljivosti je precej slab. Delam na približno 10 fps, kar je skoraj neznosno. Dodajte možnost znižanja grafike, kot so sence. Prav tako bi bilo zelo lepo dodati nekaj stvari QoL, kot je možnost, da se krmilna palica popravi
tako dolgočasna igra
Bg
Najslabša igra, kar sem jih igral 💩
Nisem ljubitelj iger, vendar sem to poskusil igrati in je bil res dober način za lajšanje stresa med to pandemijo. Animacije so tako gladke in prijetne za oko.
št
Že dolgo sem si že od nekdaj želel igrati celotno zgodbo te igre in ravno danes sem lahko kupil celotno zgodbo in človek, ali sem bil poln čustev, ki sem se igral skozi to zgodbo. Liki in njihov razvoj v teku zgodbe, duhovi in njihove žalostne zgodbe, način, kako se zgodba zavije ob pravem času, me je res napeljalo na kratek, a zelo srčen čustveni tobogan, dokler nisem dokončal celotne zgodbe. Ta igra je morda kratka, vendar je mojstrovina.
Fantje, odlično delate, ta igra je zame... samo mirna, igranje te igre v tem času je nekako zadovoljivo, veselim se več stvari v prihodnosti
Lažna brezplačna igra, za igranje je MORATE "plačati". Moral bi dati ceno na stran za prenos, zapravljati svoj čas in podatke ...
Všeč mi je do zdaj
Ponavljajoč. Zgodba je nekoliko zanimiva, a če uživate v nalogah po pridobivanju, vam bo ta igra všeč.
Protagonist je grozna oseba