Post by vortalacopat on Mar 11, 2022 21:47:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Quizizz: Play to learn ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Quizizz: Play to learn IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mai multe cristale ▞▞▞
▞▞▞ Quizizz: Play to learn 2022 version ▞▞▞
perfect!!!!
Aplicație foarte bună pentru studenții seniori și juniori. Bun și pentru pregătirea examenului
Quizizz: Play to learn - Descărcați gratuit pentru Android
Quizizz: Play to learn Educação pgbg
Această aplicație nu este disponibilă în hindi, ce dezamăgire, având în vedere că această aplicație este construită în India.
Este bine, dar unele dintre power-up-uri nu funcționează ca răspunsul pentru eliminarea unui singur și eliminarea jumătate
Trist și fericit
Quizizz: Mainkan untuk belajar Pendidikan keb
Este foarte bună pentru a învăța
Această aplicație este perfectă pentru studenți. Sunt student și în timpul orelor online i-a ajutat foarte mult pe studenți și profesori.
Lame app haha 11/10-cea mai proastă aplicație a anului Folosește mai bine formularul Google haha Du-te la heal xp Nu pot să cred că această aplicație a primit o evaluare de 4,7 utilizatori. Ugh, poate -4,7? Și acest rating se bazează pe experiența mea lol
TARĂ!!
Este într-adevăr o aplicație benefică..După finalizarea unui capitol vă puteți testa aici..
Reclamele spun că este gratuit, dar pentru a face lecții cu video, audio și fotografii este nevoie de bani
E-Bike Tycoon Simulation xpj
Este cea mai frumoasă aplicație ever!
Quizizz: Play to learn Образование rac
Îmi place această aplicație, dar este foarte enervant din cauza pop-up-ului de reîncărcare de cele mai multe ori. Se spune că am o eroare sau vă rugăm să reconectați, nu pot continua să-l folosesc din cauza asta. Vă rog să-mi remediați problema.
Bine!!poți adăuga mai multe întrebări și categorii și poți lăsa pe oricine să își redenumească sine
misto
Este greu dar foarte interesant
De fapt, mă confrunt cu o problemă cu scorurile mele, deoarece dacă am obținut 200, îmi arată ultimul punct, așa că am dat 2 stele
Excelent pentru exersare pe orice subiect și, de asemenea, prin crearea de chestionare pentru alți prieteni și oameni din întreaga lume!
Amuzant și distractiv
fain
În prezent, fac o recenzie pentru un examen de licență. Această aplicație este o abordare atât de distractivă și convenabilă pentru a reaminti toate notele pe care le-am trecut.
Aplicația în sine este un instrument uimitor pentru predare și este complet gratuită. Dar această aplicație este pur și simplu enervantă, în principal pentru că trebuie să vă autentificați de fiecare dată când utilizați aplicația.
Dap
Foarte foarte bine nnnnn
Uneori mă conectez, dar după ceva timp. Se spune că am făcut-o de multe ori, dar pe celălalt telefon al meu nu s-a remediat
Quizizz: Play to learn Образование gdq
O aplicație bună o iubește pentru testul meu de mulțumiri hw
Aplicație bună
Cel mai bun joc distractiv
Acest joc este grozav pentru educație!
Bine ca are optiunea de putere
Vă rugăm să remediați eroarea, când joc nu pot răspunde la întrebare pentru că răspunsul a dispărut de nicăieri lol.
Vă rugăm să vă autentificați prin telefon, nu prin browser, iar linkul partajat pentru ca testul să fie deschis în aplicație nu în browser. Mă confrunt cu dificultăți extreme de a vă conecta. Vreau să mă autent prin Google, dar când autentificarea se deschide în browser, nu funcționează acolo, vă rog rezolva această problemă. Folosesc browser opera pe telefonul meu
Quizizz: Play to learn Освіта cawk
Aplicație frumoasă și educativă