(Android/iOS) Cyberika: Action Cyberpunk RPG apkrāptu kods palielināt naudu
Mar 11, 2022 21:56:49 GMT -5
Post by vortalacopat on Mar 11, 2022 21:56:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cyberika: Action Cyberpunk RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cyberika: Action Cyberpunk RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods palielināt naudu ▞▞▞
▞▞▞ Cyberika: Action Cyberpunk RPG 2022 version ▞▞▞
Tā ir diezgan jautra spēle... un es patiesībā gaidīju kaut ko līdzīgu izdzīvošanai, bet man patīk arī tēma... Man patīk arī tas, ka ceļojot nav jātērē enerģija, un tai ir savs tirgus. ...bet es jau kādu laiku esmu iestrēdzis arhīvos, līmenis, kas nepieciešams, lai uzveiktu tos hakerus, ir diezgan augsts, un jums ir nepieciešams diezgan daudz kredītu vai vairāk ... es cīnos un esmu bijis tajā līmenī kopš mēneša, lūdzu, izveidojiet mums vieglāku veidu, kā cīnīties ar hakeriem... 😢😢
Spēle ir diezgan lieliska. Un tas sniedz lielisku pieredzi, un pāris dienas būs ziņkāre par to, kas būs tālāk. Bet pēc tam jums vairs nebūs kibernaudas, lai kaut ko nopirktu, un jums būs arī ieroči un bruņas. Tātad kefīrs, lūdzu, līdzsvarojiet kibernaudas izmaksas par ieročiem un bruņām.
šausmīgi nelīdzsvarots. pilnīgi viss, ieskaitot katru spēlē esošo ieroci un apģērbu, laika gaitā ļoti ātri sabojājas un kļūst nederīgs, tāpēc jums ir jāiegādājas vairāk vai jāsasmalcina remonta resursi... taču slīpējot jūs izmantojat vairāk apģērbu un ieroču, kas sabojājas tikpat ātri. nekādā veidā nevar bloķēt ienaidniekus. ienaidnieki paceļas ar jums, un jūsu ieroči vienmēr būs daudz vājāki nekā viņu ieroči, pat tie, kurus iegādājaties ieroču veikalā. galējais maksas sienas ienaidnieks 16. līmenī.
Spēles kodols ir lielisks, diemžēl tajā ir pārāk daudz problēmu. Mans pirmais pirkums nenotika. Ikreiz, kad spēle nevar ping serveri, tā tiek atsvaidzināta, un dažreiz tas notiek bez gala, kas padara to nespēlējamu. Sliktākais, ka jūs ātri atsitieties pret sienu un nevarat progresēt, nemaksājot. Viņi ir padarījuši spēli gandrīz neiespējamu F2P. Kodols ir lielisks, Deus Ex satiekas ar Max Payne, bet diemžēl ir pārāk daudz problēmu
Pagaidām tiešām lieliska spēle. Bet es absolūti nicinu slēdzenes atlases simbolu saskaņošanas aspektu.
Es nezinu, kāpēc, bet šai spēlei ir daži defekti. Kādu iemeslu dēļ es izdzēsu šo spēli, un tagad, kad lejupielādēju vēlreiz, tā nedarbojas kā agrāk. 🙁
Mantkārīgākie izstrādātāji, kas jebkad ir bijuši, viņi nemaksā, kad tevi izkrāpj, viņi meklē attaisnojumus, un man bija pierādījumi. Netērējiet naudu šai spēlei, kā arī negaidiet, ka jūs kaut kur nonāksit, neiztukšojot savu bankas kontu, vai mēnešiem ilgi tērējot tikai tik tikko salabotus ieročus un bruņas un nesaņemot nekādu labumu vai nekādu labumu, kas izstrādāta, lai sniegtu jums pašu minimumu, ja vien jūs tērējat tūkstošiem £, jo viss ir ļoti dārgs un ilgst divas minūtes, līmeņi ir 30x grūtāki nekā vajadzētu.
Puiši, lūdzu, pievienojiet šo vienkāršo funkciju, kur pogai "likt visu" ir divas daļas: Pirmais klikšķis: spēlētājs nogulda katru TĀPĀDU priekšmetu skapī / seifā / automašīnā. Otrais klikšķis: nogulda VISUS vienumus neatkarīgi no tā, vai atlikušie ir atšķirīgi. Tas padarītu mūsu dzīvi daudz vienkāršāku. Turklāt spēle joprojām tiek atsvaidzināta (lai sinhronizētu) pārāk daudzas reizes, ja spēlējat. Tas ir ne tikai kaitinoši, bet arī jūs varat nogalināt.
Lære og spille. Spanske ord - Ordforråd og spill Læring hpn
Spēle ir super un grafiska
Kas tas par muļķībām?!?! Esmu skatījies reklāmas un nesaņēmu atlīdzību. Kad jūsu patērētāji skatās reklāmas, vismaz pārliecinieties, ka viņi saņem atlīdzību. Citādi reklāmu skatīšanās ir bezjēdzīga. Vīlies par šo smieklīgumu.
Lieliska grafika, taču tā ir lēna, un pārsvarā viss aprīkojums, kas jums ir jāizgatavo, un ir grūti atrast to, kas jums nepieciešams, un lielākā daļa laika bija paredzēts tam piešķirt 3 no 5 zvaigznēm, bet nolaida to līdz 1
Spēle ir ļoti jautra, un tā nav traka par 2 laimestiem.
Padariet to daudz jautrāku un viegli atrodiet augstus ieročus
Sākumā tas ir jautri, bet pēc tam kļūst garlaicīgi. Mans iemiesojums tikko pārstāja kustēties misijas vidū, un es nevarēju spēlēt spēli. Mazā bultiņa, kas parāda, kurp doties, mani noveda strupceļā
Šī spēle ir laika izšķiešana. Es esmu 55. līmenī un spēlēju daudz laika, taču vairumā gadījumu kiberikas izstrādātāji kontrolē stratēģiskos resursus, piemēram, "The Decrypter module", lai pārdotu tos par naudu un ka visu laiku mēs pavadījām bezjēdzīgi un lieki. Netērējiet tam laiku. Tā ir samaksa, lai uzvarētu.
Lieliskas spēles, taču nevar spēlēt naudas izkrāpšanu, atšķirībā no pēdējās dienas uz zemes... ja jūs pērkat preci, tā nav pastāvīga, tā tiks iznīcināta, tad jums ir jālabo, lai to izmantotu vēlreiz, lai to labotu. Izmantojiet daudz resursu un kā jūs varat iegūstiet resursus bez ieroča un labām bruņām.. galu galā jūs vienmēr nomirstat, lai iegūtu resursus.
Patīk koncepcija daudz vieglāk nekā citas spēles, piemēram, grime soul vai pēdējā diena uz zemes. Man visvairāk patīk tas, ka man nav vajadzīga enerģija, lai iekļautos dažās kartēs, tāpēc varu tās izsūtīt surogātpastu.
Godīgi sakot, spēlei ir potenciāls kļūt par labāko, tā ir pārāk grūti, jo īpaši, lai iegūtu izdzīvošanai nepieciešamos priekšmetus...
Cyberika: Action Cyberpunk RPG የሚና ጨዋታዎች dtyj
Man patīk spēle, bet tā man sagādā problēmas, un tas liek man justies slikti par šo spēli. Man patīk varoņi, spēle un ieroči
Diezgan zema lietošanas vienkāršība, jo visa aizsardzības statistika ir balstīta uz nolietotajiem priekšmetiem vai izmantotajiem papildinājumiem. Nav iespējams iegādāties komponentus, tāpēc dažkārt ir jāveic vairāki izkrāpšanas braucieni, lai iegūtu 1 konkrētu preci, un katrs tās apmeklējums paaugstina policijas brīdinājuma līmeni. Veselības preces, kuras varat iegādāties, ir dārgas, un daudzas no tām ir vajadzīgas pat zemākajā līmenī. Grafika ir laba, māksla ir oriģināla, bet grūti saskatāma, un hud ir nepieciešams daudz darba. Kopumā nav tā vērts.
Šī spēle ir ārkārtīgi forša, grafika, misijas viss ir foršs, bet grūtības līmenis ir pārāk augsts. Es zinu, ka jūsu atbilde būtu: "Tā ir spēles daļa. Dažām misijām jums būs smagi jānopūlas." Bet ticiet man, cilvēki pametīs jūsu spēli!! Es domāju, ka šī nav vienīgā spēle, ko mēs varam spēlēt, ja saprotat, ko es domāju. Šai spēlei ir daudz lielāks potenciāls nekā pašreizējai statistikai. Tāpēc, lūdzu, vienkārši izveidojiet to nedaudz līdzsvarotu, un tad jūs pats redzēsit spīdumu.
Kur sākt ar šo spēli? 1. Grafika: patīkama acīm, grunge, super retro, kas ļoti labi atbilst nosaukumam. 2. Spēle: laba kontroliera mehānika, viegli orientēties un lietot. Nav problēmu. Mana galvenā problēma atšķiras no televizora, kas nodrošina pārtiku, un nekad nekas cits, piemēram, instrumenti vai ieroči, krātuves atbloķēšana ir problemātiska, jo mājās nav vietas inventāram vai nepieciešamajiem piederumiem, ieroču/drēbju remonts prasa daudz rīku. Arī man spēle tiek atiestatīta un restartēta. Ir video pierādījums!
Ir potenciāls.....bet....viss ātri nolietojas. Jums ātri pietrūkst pārtikas, un nav iespējas to nopirkt, kamēr neesat pabeidzis virtuves iekārtošanu savā dzīvoklī. Tomēr, lai iegūtu netveramo "konsoli", ir nepieciešams slīpēt - arī ieroči un apģērbs nolietojas ātrāk, nekā ir iespējams sasmalcināt detaļām, lai tos atjaunotu, un kredītu kritums ir pārāk mazs, lai pastāvīgi iegādātos jaunu. Es arī neesmu redzējis veidu, kā iegūt augstākā līmeņa valūtu spēlē.
Šī ir viena no labākajām spēlēm, ko spēlēju kopš 2021. gada, un es ceru, ka viņi turpinās uzlabot spēli tās attīstības gaitā 👍💯😃
Man vajag vairāk lietu, piemēram, dzīvokli, mājas, viesnīcu, jaunus ieročus ieroču veikalā, lūdzu, pievienojiet šīs lietas vairāk labi spēle ir ļoti laba
Jums ir paveicies, ka CDPR to neuztver. Kāds ir Kiberpanka stāsta pārrāvums. Vai jūs, puiši, godīgi sakot, nevarētu neko izdomāt pašiem? Vēl viena kefīra spēle, vēl viena spēle ar AWFUL irl valūtu uz ig valūtu. Šī ir tik acīmredzama naudas izņemšana, jo spēle avarē, tiklīdz spēlētājs dodas pirkt savu pirmo ieroci. Es ceru, ka šī spēle būs tikpat uzlauzta kā pēdējās spēles, ko kefīrs ir radījis. Viņi to ir pelnījuši.
Baigi laba spēle.
tā ir laba spēle, bet pistoles gala tuvcīņas sistēma mazliet dīvaina. daži pirkstu locītavas ir stiprāki par citiem, ja tie ir vienā līmenī
Manuprāt, spēle pagaidām ir lieliska. Esmu daudz vīlies mobilo spēļu attīstībā, tāpēc šī ir jauka tempa maiņa. Tomēr, tā kā automašīna ir tik svarīga spēles sastāvdaļa, man ir jāsūdzas, ka ne katrs līmenis nodrošina piekļuvi tai. Liela neveiksme, bet ne letāla. Labs darbs!
Cyberika: Action Cyberpunk RPG Rollespill xeoi
Esmu izmēģinājis spēli. Koncepcija ir forša. Bet inventārs. Jādodas ārā brauc mājās, atgriezies. Nerada vietu. Karte ir tik maza. Nav iespējas tuvināt vai pārvietoties. Un jā, spēle tik ļoti spiež uz maksājumu.
Pagaidām laba spēle, es joprojām mēģinu tajā atrast to 5 zvaigzni.
tas ir foršs, ļoti smalks, kas sniedz labu izaicinājumu
3. atsauksme, ko esmu uzrakstījis...šķiet, ka viņi visi "pazūd". Grafika ir jauka, skaņa nav pārāk slikta ... bet ja vien jūs nemaksājat reālu naudu ...Viss, ko jūs darīsiet, ir sasmalcināts un atkal un atkal un atkal un atkal, un vairāk un vairāk .... Jūs pastāvīgi mēģina iegūt pārtiku vai materiālus apģērbiem un ieročiem, lai jūs varētu virzīties uz priekšu ... tas izpaužas ļoti ātri vienmuļi...un pat visu uzreiz nevar izdarīt regulatoru dēļ.......
Tā ir jauka spēle, sižets un grafika nav tik slikta. Bet, tā kā nav apmācības vai instrukciju, kas parādītu/pastāstītu, kā kaut ko darīt, tas sabojāja manu spēles pieredzi, jo es nezināju, kā veikt noteiktas lietas. Es domāju, ka būtu jauki pievienot, piemēram, instrukciju rokasgrāmatu par to, kā iestatījumu apgabalā veikt darbības, lai cilvēkiem nebūtu jāiziet obligātā apmācība, bet viņi zinātu, kā rīkoties, atverot iestatījumus. Bet, izņemot to, spēle ir lieliska, un es to iesaku
šī spēle ir lieliska, bet būtu labāk, ja jūs varētu mainīt kameras leņķi...
Cyberika: Action Cyberpunk RPG የሚና ጨዋታዎች dtyj
Ļoti labi salikta spēle liek jums vēlēties vairāk!!! Patīk lieliska darba komanda
Kad es skatos reklāmu televizorā, tā man nekad nedāvina, ja ne TV problēma, tā būtu bijusi 5 zvaigznes.
Man nepatīk, ka tā ir kā pēdējā diena uz zemes, bet vairāk slikta un jautrāka, es neiesaku, nekā pēdējā diena uz zemes, bet ne šī sry
NIC3 VAJAG GRAFIKĀKA UN ATKLĀTĀKA PASAULE 🌎 KUR MĒS VARAM DARĪT JEBKO 👍🏻✌
Es kādu laiku atdevu spēlēt man tas patīk, bet tas turpina atpalikt, tas diezgan ātri kļūst garlaicīgi un liek tam bezsaistē mainīt stāstu
Spēle ir lieliska, taču tajā ir dažas kaitinošas lietas, piemēram, braukšana, tā ir gluži kā mini spēle, es vēlos, lai es varētu pagriezties krustojumos un vairākas reālistiskas braukšanas pieredzes un faktiski doties uz misiju bez taimera. Lūdzu, padariet spēli neobligātu vienam un vairākiem spēlētājiem, jo es vēlētos spēlēt šo spēli, neuztraucoties par savu datu patēriņu. Izņemot to, spēle ir diezgan episka
rediģēt! Es sapratu! Lol tas nebija salūzis.! Esmu IESPĒRUMS Dr iron vends telpās. Tas viss ir melns un raibs, šķiet, ka ar nepabeigtu mākslu. Tur peld krēsli un sīkumi. Un tagad es nevaru aiziet. Nav iespēju doties mājās. Tāpēc es esmu šeit iestrēdzis. PALĪDZĪBA
10/10 zirgu izkārnījumi. NELEJUPIELĀDĒJIET! Netiek startēts, netiks izveidots savienojums, izmantojot jebkāda veida savienojumu vai ātrumu.
Ar spēli viss ir kārtībā, bet es neesmu sapratis, kā uzveikt regulatoru skiptaunā. Uzlabojiet grafiku un padariet to par gangesteru Vegasu. Braucot apkārt, ieejot gandrīz jebkurā ēkā, aplaupot bankas un kazino. Vienkārši pievienojiet spēlei vairāk jautrības
Labs, bet vajadzētu būt fps
Cyberika: Action Cyberpunk RPG Rollespil zac
AMMO ZĀGŠANA!Vai kāds cits ir pamanījis faktu, ka, uz kādu laiku izejot no spēles un pēc tam to atkārtoti atverot, dažiem jūsu ieročiem pietrūkst līdz pusei no munīcijas, kas bija, kad pēdējo reizi izgājāt no spēles. Man par to bija aizdomas pirms nedēļām, bet tagad esmu 100% pārliecināts. Es nezinu, cik bieži tas notiek, bet esmu pārliecināts, ka pat neliela izmeklēšana, visticamāk, pierādīs, ka tā ir tīši ieprogrammēta spēlē, kā rezultātā tā tiek reizināta ar katru spēlētāju, kurš maksā reālu naudu par spēles valūtu.
Es to neiesaku. Tas nepārstās avarēt ik pēc piecpadsmit sekundēm, un tas vienkārši novērš labu spēli. Šī spēle varētu būt bijusi laba, taču tās avārija liek man par to nerūpēties. Arī pirkumi lietotnēs man neder. Uz apskatu, nē. Es ievietoju savu atsauksmi Play veikalā kāda iemesla dēļ. Pārtrauciet likt cilvēkiem iesniegt savas problēmas Gmail.Ļoti maz cilvēku patiešām to dara.
Laba spēle labi patīk spēlēt šādu spēli
Patīk visas kefīra spēles. Šis ir bijis lielisks. Tomēr Hellbringer pasākuma poga "Piedalīties" ir slikta. Vienkārši automātiski apgāzties. Poga nedara neko citu, kā tikai pievieno kairinājuma faktoru.